Včlani se v Center Rog!

S tem pridobiš člansko izkaznico, ki ti omogoča dostop do vseh devetih proizvodnih laboratorijev in možnost nakupa enega od treh uporabniških paketov. Pripada ti eno brezplačno usposabljanje za strojno opremo po tvoji izbiri, poleg tega pa tudi popusti pri nakupu vodenih delavnic, tečajev in izobraževanj ter ugodnejše nakupovanje materialov in ostale ponudbe v trgovini Centra Rog. Letna članarina v znaša 15€ oz. 10€ za študente, mlade do 25. leta, upokojence, starejše od 65 let, brezposelne in prosilce za azil.

Kaj mi ponuja članstvo v Centru Rog?

Postani član

Članice in člani so deležni številnih ugodnosti in popustov. Letna članarina v Centru Rog zaša 15€ oz. 10€ za študente, mlade do 25. leta, upokojence, starejše od 65 let, brezposelne in prosilce za azil.

Obiskovalec

 • Delavnice
 • Rezervacija strojev

0€

Letna članarina

 • eno brezplačno usposabljanje za strojno opremo
 • popusti pri nakupu vodenih delavnic, tečajev in izobraževanj
 • ugodnejše nakupovanje materialov in ostale ponudbe v trgovini Centra Rog

15,00€

Paketi za samostojno delo

Proizvodne laboratorije lahko člani in članice Centra Rog uporabljajo ob zakupu enega od treh uporabniških paketov, ki veljajo določeno časovno obdobje. Ob veljavnem uporabniškem paketu so delovni prostori uporabnicam in uporabnikom dostopni vsak dan razen nedelje, od 10. do 20. ure in v soboto, od 10. do 17. ure.

Hitri prsti

cena

20,00€


Petdnevni zakup dela v labih


 • Paket lahko izkoristiš v petih dneh od dneva nakupa in velja na dan rezervacije tvojega termina.
 • Velja za vse proizvodne labe

Pridem večkrat

cena

60,00€


Mesečni zakup dela v labih


 • Velja 30 dni od dneva nakupa.
 • Rezervacija terminov je možna pet dni v naprej v času veljavnosti paketa.
 • Na odprte termine lahko ob rezervaciji prihajam vsak dan v odpiralnem času Centra Rog.
 • Velja za vse proizvodne labe.

Celoletnik

cena

390,00€


Letni zakup dela v labih


 • Velja 365 dni od dneva nakupa.
 • Rezervacija terminov je možna pet dni v naprej v času veljavnosti paketa.
 • Na odprte termine lahko ob rezervaciji prihajam vsak dan v odpiralnem času Centra Rog.

Pogosta vprašanja

Zakaj se moram na spletni strani Centra Rog registrirati?

Ko se registriraš, šele lahko rezerviraš delo v delavnici, udeležbo na tečaju ali workshopu, usposabljanje za ta ali oni stroj, mizo v coworking prostoru. Registriraš se lahko kot gost, lahko pa plačaš članarino (15/10 EUR) in vse naše storitve koristiš s super popusti!


Kakšne ugodnosti prinaša članarina Centra Rog?

Članarina, ki se plačuje na letni ravni, prinaša velike popuste pri tečajih in delavnicah, eno brezplačno usposabljanje za uporabo strojne opreme po tvoji izbiri, ter številne druge ugodnosti (npr. stalni članski popust v naši trgovini, brezplačne otroške delavnice - sobotnice, popust pri počitniškem varstvu, v kavarni in še in še). Brez da se včlaniš v Center Rog, žal tudi ne moreš samostojno uporabljati strojev v naših labih, saj se moramo zaradi varnosti v delavnici prepričati, kdo si.


Ali se lahko udeležim delavnice oziroma tečaja, če nisem plačal_a članarine?

Seveda, na tečaj ali workshop lahko prideš kot gost, vendar je v tem primeru cena višja kot za člane, saj članarina omogoča popust na vsa izobraževanja.


Še nikoli nisem bil_a v podobnem prostoru kot je Center Rog. Kje naj začnem?

Te zanimajo naši labi? Enostavno pridi na enega od terminov odprtih vrat. Takrat si lahko ogledaš vse delavnice, spoznaš mentorje, in se odločiš, v čem se želiš preizkusit. Sicer pa: kavica na terasi, knjižnica, trgovine, prostor za počitek ali delo ... vse to najdeš pri nas.


Ali imate v Centru Rog tudi program za otroke?

Seveda. Ob sobotah potekajo sobotnice, ki so za naše člane brezplačne. Sicer pa imamo program za vrtce in šole, počitniška varstva, otrokom prilagojene tečaje in še kaj!


Kaj so paketi uporabnin? Ali moram za obisk Centra Rog nujno kupiti enega od paketov?

Paket pomeni nakup časa za samostojno delo v vseh labih, kupiš si ga, če te zanima večkrat kaj izdelati sam_a. Na voljo je 5-dnevni, mesečni in letni paket, nakup vsakega ti omogoča v času njegove veljavnosti neomejeno (glede na razpoložljivost in predhodno rezervacijo) koristiti čas v vseh osmih proizvodnih delavnicah - kovinarski, mizarski, steklarski, keramičarski, tekstilni, zelenem labu ali labu za nakit. Če pa te bolj zanimajo vodena izobraževanja - tečaji, workshopi ipd. - pa si paketa ne rabiš kupiti, ampak le izbrano izobraževanje.

Poglej še

JSP kolektiv

vizualno gradivo-idejna zasnova3

Modna industrija zrelo žensko naslavlja z idealiziranimi mladostniškimi koncepti oblačil, ki ne odgovarjajo njenim potrebam. Zato bo modna oblikovalka Jelena Proković iz JSP kolektiva ženskam po petdesetem letu ponudila stilsko platfor...