Skupaj z nami oblikujte program Centra Rog

Razpisi in pozivi 11. 8. 2023
Razpis_Skupaj z nami oblikujte program CR_Čeak_2023

Ste organizacija, ki deluje na področju izdelovalništva, oblikovanja, arhitekture, urbanega rokodelstva, uporabnih umetnosti, inženirstva, kulinarike? So vam blizu vrednote Centra Rog in bi želeli svoje znanje deliti z uporabniki Centra Rog?

Vabimo vas k prijavi na LETNI MEDNARODNI POZIV ZA PROGRAMSKA PARTNERSTVA CENTRA ROG in s tem k sooblikovanju našega programa. V Centru Rog želimo infrastrukturo ponuditi v souporabo lokalnim in tujim organizacijam in posameznikom_cam z dejavnostjo, ki bodo v Centru Rog izvajali svoje izobraževalne programe, organizirali profesionalna srečanja in predstavljali ter prodajali svoje izdelke.

Rok za oddajo prijave je 9. april 2023, končni izbor bomo opravili do 1. junija 2023, sprejeti programi pa se bodo v Centru Rog izvajali od septembra 2023 do avgusta 2024.

Če želite izvedeti več o prijavi na poziv, kako lahko prispevate k programu Centra Rog, vas vabimo, da se nam pridružite na virtualnem srečanju na temo programskih partnerstev, ki bo v ponedeljek, 6. marca 2023, ob 16. uri na Zoomu. Na srečanje se lahko prijavite TUKAJ.

Dokumentacija poziva se nahaja na spodnji povezavi:

POZIV 2023 - BESEDILO POZIVA za s.p., popoldanski s.p., d.o.o., zasebne zavode, društva, zadruge, samozaposlene v kulturi

POZIV 2023 - BESEDILO POZIVA za fakultete, šole, inštitute, javne zavode, javna podjetja, lokalne skupnosti

Vzorčni obrazec poziva za programska partnerstva

Na poziv se lahko prijavite preko >>> prijavnega obrazca <<< 

Za dodatne informacije v zvezi s pozivom se lahko obrnete na lucija.jankovec@center-rog.si.