Priložnost za mlade: program Mladi Rog

Izpostavljeno 11. 8. 2023
Poziv_program Mladi rog_avtor_2023

Z novembrom 2023 bo v Centru Rog zaživel program Mladi Rog, namenjen perspektivnim mladim med 17. in 28. letom, ki razvijajo lastne projekte s področij izdelovalništva in rokodelstva, produktnega oblikovanja in mode, arhitekture in inženirstva, tehnologije materialov in kulinarike. Izbrali bomo predvidoma deset kreativk in kreativcev, ki bodo eno leto poleg skupnega delovnega prostora brezplačno in ob podpori naših mentorjev uporabljali vse proizvodne delavnice Centra Rog.

Prijavite se preko spletnega obrazca. Podrobnejši pogoji za prijavo, ostale pomembne informacije in dokumenti so na voljo tukaj:

Poziv za sodelovanje v programu Mladi Rog bo odprt do vključno 2. oktobra 2023. Program se bo izvajal v obdobju od začetka novembra 2023 do konca oktobra 2024. 

Poglej še

Pjorkkala

studii_pjorkkala_Cvetko_2023_2

Za projektom stoji kolektiv mladih oblikovalk in oblikovalcev Pjorkkala, ki kritično analizira in aktivno odgovarja na izzive sodobne družbe. Z namenom spodbujanja nekoč razširjene tradicije peke kruha v domačem okolju razvijajo posodo z...