Poziv za razvoj izobraževalnih delavnic za odrasle

Razpisi in pozivi 10. 8. 2023
Poziv_Poziv za razvoj izobraževalnih vsebin za odrasle_avtor_2021

V RogLabu razvijamo program izobraževalnih vsebin na področju oblikovanja, arhitekture in izdelovalništva. Našim uporabnikom in uporabnicam želimo ponuditi nova znanja na področju inovativnih materialov in naprednih proizvodnih tehnologij, ki jih bodo lahko aplicirali v svojem poklicnem delu. Zato iščemo zunanje sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni deliti svoja znanja v obliki kratkih delavnic ali daljših tečajev.

Obvladate vrtnarjenje ter svoje sadike in izkušnje z veseljem delite s sosedi?  V svoji delavnici preizkušate nove materiale in načine za izdelavo tekstila iz naravnih vlaken? Se ne morete upreti novim tehnološkim gadgetom in jih morate nujno prvi preizkusiti? Ste poleg tega zapriseženi k vrednotam trajnostnega oblikovanja, krožne ekonomije ter okoljske in družbene pravičnosti?

Potem je RogLabov poziv za nove izobraževalne delavnice za odrasle kot nalašč za vas.

Svoje ideje nam pošljite prek prijavnega obrazca spodaj.

Rok za oddajo prijav: 15. september 2020

Ekipa RogLaba bo vse prijave skrbno pregledala. Tiste, ki bodo najbolje odgovarjale smernicam poziva in bodo ponujale osvojitev raznolikih znanj, bodo postale del rednega RogLabovega programa izobraževalnih delavnic za odrasle.

Prednost bodo imele novo razvite delavnice.

O izboru vas bomo obvestili do 1. oktobra 2020.

Za več informacij nam lahko pišete na nika@roglab.si.

Veselimo se vaših prijav!