Oddaja v najem: trgovinice v Centru Rog

Razpisi in pozivi 11. 8. 2023
Razpis_najem restavracije v CR_Avtor_2022

Javni zavod Center Rog objavlja javno zbiranja ponudb za oddajo stvarnega premoženja v najem. Predmet tega javnega zbiranja ponudb je oddaja stvarnega premoženja, s katerim upravlja Center Rog, in sicer dela nepremičnine – v najem, poslovnih prostorov za opravljanje trgovinske dejavnosti na naslovu Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana. 

Načrtovani trgovski lokali so namenjeni obiskovalcem Centra Rog in okoliškim ter naključnim obiskovalcem, ki si želijo kakovostno in raznoliko ponudbo lokalnih izdelkov.

Trgovski lokali bodo namenjeni prodaji izdelkov, prednostno takih, povezanih s ciljnimi področji Centra Rog (kot npr. izdelki lokalnih kreativcev, proizvodi lokalnega kmetijstva, repro-material za delavnice kot npr. filament, les, papir …) in, če je možno, lokalne proizvodnje. 

Razpisna dokumentacija je na voljo ves čas trajanja razpisa (od 31. januarja do 8. marca 2023) na spletni strani Centra Rog ali v fizični obliki na naslovu Center Rog, Wolfova ulica 8, 1000 Ljubljana.

Pred oddajo ponudbe je obvezen ogled gradbišča. Predvidena termina ogleda sta 20. in 27. februarja 2023 ob 11. uri.

Prijave na javni razpis sprejemamo do 8. marca 2023, do 15. ure.

Dodatne informacije oz. vprašanja lahko zastavite po elektronski pošti: nina.skrt@center-rog.si.

  1. februarja 2023 smo dopolnili razpisno dokumentacijo, kot je podrobneje navedeno v dokumentu Dopolnitev razpisne dokumentacije - Javno zbiranje ponudb za oddajo stvarnega premoženja v najem, ki se nahaja spodaj.

Razpisna dokumentacija: